A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
Tölgyfahordóban érlelt bíborvörös színű, kellemes ízzel és zamattal rendelkező vörösbor, melyben harmonikusan ötvöződik a fajta jellegzetes ízvilága. Vad és fűszeres vörös húsokhoz ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 16-18 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
A Kakas-hegy déli lankáin érlelődött kékszőlőből készült bíborvörös színű tölgyfahordóban érlelt, aszalt meggy illatára és zamatára emlékeztető vörösbor. Vörös húsokból készült ételekhez ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 16-18 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
Tölgyfahordóban érlelt bíborvörös színű, kellemes ízzel és zamattal rendelkező vörösbor, melyben harmonikusan ötvöződik a bor jellegzetes zamatvilága. Vad és fűszeres vörös húsokhoz ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 16-18 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök község szőlőterületeinek egyikén a déli fekvésű Rekeszdűlőben található. A családi pincészet a korszerű és hagyományos borkészítés hírneves művelője.
A Kakas-hegy déli lankáin érlelődött kékszőlőkből készült, bíborvörös színű, friss, üde félédes vörösbor. Mediterrán mártásokkal tálalt vörös húsból készült ételekhez ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 14 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
E palack tartalma fiatalos eleganciájával, telt ízvilágával harmonikus savaival családunk kedvenc borai közé emelkedett.
Fehérhúsokból és halakból készült ételekhez ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök község szőlőterületeinek egyikén a déli fekvésű Rekeszdűlőben található. A családi pincészet a korszerű és hagyományos borkészítés hírneves művelője.
Ezt igazolja a Banyászó-hegy legmagasabb fennsíkján termett rizlingszilváni szőlő ami a fajta minden fűszerességét és zamatvilágát átmentette a borba. Száraz borokat kedvelő hölgyeknek és uraknak ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 12 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
E palack tartalma kellemes savas, fiatalos, üde, keserűmandulára emlékeztető íze miatt kiválóan alkalmas fehér húsokból készült ételek fogyasztásához. Fogyasztási hőmérséklet: 12-14 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök községben élő Komáromi család pincészete.
E palack tartalma kellemes savas, fiatalos, üde, keserűmandulára emlékeztető íze miatt kiválóan alkalmas fehér húsokból készült ételek fogyasztásához. Fogyasztási hőmérséklet: 12-14 °C.
A Géri mező lankáin, a rendkívüli időjárás ellenére az öregedő Ottonel Muskotály tőkék érlelték aranysárgára a szőlőfürtöket.
Reduktív technológiával készült bor megőrizte a szőlőfürtök gyümölcsös illatát és zamatát. Fogyasztását aperitifként, valamint fehérhúsokból készült húsételekhez ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklet: 12-13 °C.
A Szent Anna Borház a Balatonboglári Borvidékhez tartozó Szőlősgyörök község szőlőterületeinek egyikén a déli fekvésű Rekeszdűlőben található. A családi pincészet a korszerű és hagyományos borkészítés hírneves művelője.
Ezt igazolja a Banyászó-hegy lemagasabb fennsíkján termett tramini szőlő, ami a fajta minden fűszerességét és zamatvilágát átmentette a borba. Fűszeres félédes borokat kedvelő hölgyeknek és uraknak ajánljuk desszertekhez és délutáni beszélgetésekhez. Fogyasztási hőmérséklet: 12 °C.